De Schans
Logo Logo

Met jouw hulp kunnen wij een woonvisie opstellen voor de 5 grootste steden van Brabant. Mogen wij je daarom wat vragen stellen? Als dank worden 35 mooie prijzen verloot en wie weet maak jij kans!

Lees verder

Onder een stralende zon vierden de kopers van de laatste 12 twee-onder-een-kap woningen in De Schans gisteren de dat de bouw van hun nieuwe woning goed opschiet.

Lees verder

Alle seinen staan op groen! De bouw van de 12 nieuwe 2-onder-1-kapwoningen aan de Kapitein Lentingsingel kan van start.

Lees verder

Vandaag start de verkoop van de allerlaatste 6 twee-onder-een-kap woningen aan de Kapitein Lentingsingel in De Schans. Benieuwd of er ook een huis voor jou bij zit?

Lees verder

Alle 6 twee-onder-één kap woningen aan de Kapitein Lentingsingel zijn al verkocht! Dat ging supersnel! De hoogste tijd dus voor de allerlaatste 6 woningen. Benieuwd wanneer de verkoop start?

Lees verder

Wil je weten hoe de verkoop en toewijzing straks in zijn werk gaat bij de 2e fase in De Schans?

Lees verder

Woensdag 21 juni is de verkoop gestart van de eerste 6, 2 onder 1 kapwoningen aan de Kapitein Lentingsingel in De Schans. Ga naar de start verkooppagina, bekijk alle verkoopstukken en schrijf je in.

Lees verder

De verkoop van de eerste 6 twee-onder-een-kap woningen aan de Kapitein Lentingsingel start op woensdag 21 juni vanaf 17.00 uur. Je kunt vanaf dan jouw voorkeuren doorgeven.

Lees verder

Niet alleen de buitenkant, maar zeker ook het comfort en de afwerking aan de binnenkant van je woning is belangrijk. Wil je alvast meer weten over de afwerking van de nieuwe 2 onder 1 kapwoningen in De Schans?

Lees verder

Waarom is een persoonlijk account nodig als je straks een huis koopt in De Schans? Wat zijn de voordelen en wat kun je er nog meer mee? Lees er alles over!

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?